0
مجموع:0 ریال
12 شهریور 1399

آشنایی با پلاتین

آشنایی با پلاتین

به راستی پلاتین چیست و چه کاربردی دارد؟ پلاتین توسط چه کسانی کشف شده است؟ و در چه مناطقی از جهان بیشتر تولید می شود؟ در این مطلب در سایت طلا و جواهر فروشی اونیکست، بیشتر شما را با این موضوع آشنا می نماییم.

نخستین مورد از کاربرد فلز پلاتین در تاریخ، درست به زمان هایی بر می گردد که هیچ کس جز بومیان قاره امریکا با آن آشنایی نداشت.بومیان قاره آمریکا در کشور اکوادور فعلی، این فلز را از شن‌های رودخانه به دست آوردندو به مرور زمان، از آلیاژ پلاتین و طلا برای ساخت زینت‌آلات مختلف استفاده کردند.

به مرور فلز پلاتین در دنیا بیشتر شناخته شد. شخصیتی به نام ژولیوس سزار اسکالیگر مردم‌شناسی از کشور ایتالیایی در سال ۱۵۵۷از اولین اروپایی هایی بود که وجود این فلز را گزارش داد. این شخصیت، فلز پلاتین را این گونه توصیف کرده است: ” نه آتش و نه هیچ ابزار اسپانیایی قادر به ذوب کردن آن نیست. ” این توصیف به طور غیر مستقیم اشاره ایی بهدمای بالای ذوب، فلز پلاتین دارد. پلاتیننقطه ی ذوبی برابر با ۱۷۶۸ درجه سانتیگراد دارد و نقطه ی جوش آن در ۳۸۲۵ درجه رخ می دهد.

فلز پلاتین در نهشته‌های آبرفتی و به طور خاص تر، در نهشته‌های نیکلی دیده ‌شده است.این فلز فرآورده ی ثانویه معادن عظیم نیکل و مسدر جهان است.میزان تولید این فلز متغیر است به عنوان نمونه؛ تولید پلاتین در سال ۲۰۱۰میلادی، رقمی حدود ۱۹۲ تن گزارش شده استاین میزان کمتر از یک‌سیزدهم تولید طلا در همان دوره ی زمانی است. از این میزان تولید، حدود هفتاد و هفت درصد در بخش جنوبی قاره ی آفریقا تولید شده است. کشور پهناور روسیه نیز سیزده درصد از تولید این فلز را در کل جهان به خود اختصاص می دهد و کشور هایی چون کانادا، زیمباوه و آمریکا هم در رتبه‌های بعدی در تولید این فلز قرار گرفته‌اند.

این فلز کاربرد های زیادی در صنعت طلا دارد و امروزه مورد استقبال مصرف کنندگان زیادی قرار گرفته است. در مطلب های بعدی شما را بیشتر با این فلز پُر کاربرد آشنا می کنیم.

گالری طلا و جواهر اونیکست

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
برگشت به بالا
Scan via WeChat App to follow Graff